31.07.2018 up
減肥中忍唔到口點算好?


相信大家都聽過「減肥係女人的終生事業」,但究竟有幾多人可以望住D日韓料理、拉絲芝士、精緻甜品可以忍到口?!我都係減肥事業奮鬥,係1年內靠不停做運動,食中藥去水Supplement去減少體重,但我都會有失手的時候⋯⋯呢個時候,我就會飲草姬的正統黑烏龍!

有D人真係用嫌睇成份真係好煩,不過成份就正正可以反映產品的成效。呢盒正統黑烏龍主要成份包括黑烏龍及決明子。黑烏龍比普通烏龍更濃更黑更多烏龍茶多酚,即是去脂減肥的功效更強大!至於決明子可以加強消化,排毒消腩。

重點係產品100%純天然草本成份,無加入糖外,更無添加,所以絕對無副作用,大家可以安心飲用。獨立包裝仲非常方便,我都拎左少量返公司飲用。只要用熱水沖泡茶包後約2-3分鐘就可以飲用。


飲落茶味其實都幾香濃,但又唔會過份苦澀。平時我全日係公司朝早、下午各一個茶包就岩岩好。可能好多人都問會肚痾嗎?我就無啦,只係去Toilet的次數多左,但唔會肚痛或肚痾。

咁大家可以安心係Office坐足全日無咩運動都可以消脂啦!(笑) Cheers~

最後附上大家比較期待的後果圖⋯⋯咁大家想減得又快又健康,一定要好似我咁要配合運動。產品只會作輔助性質,幫手消脂解去油。靚係雖要付出架,大家加油哦!#共逸之

官方售賣點:
> 香港各區屈臣氏
> 草姬國際有限公司
香港九龍紅磡民樂街23號駿昇中心5樓A座
>ZINO概念店
銅鑼灣告士打道311號皇室堡123號舖
>ZINO概念店(2)
荃灣青山公路荃灣段293號荃錦中心183號鋪
> 草姬健康專門店(2)
紅磡民樂街23號駿升中心5樓A室

=====================================
產品由草姬提供,但以上分享全屬個人感受。
| 品牌合作 | 出席活動 | 產品試用 | Email : bingfooddelivery@gmail.com